Teamwork, Communicatie, Doelgericht...No Nonsense!

Over ons

image4

Ons team

 

No Nonsense Business Solutions NV werkt met een team van  Commerciële  krachten (vast en flexibel) die betrokken worden nadat duidelijk is wat uw behoefte exact is. Precies wat u nodig heeft, niet meer en niet minder.

Teamwork, Communicatie, Doelgericht...No Nonsense! 

image5

Onze geschiedenis

 

 No Nonsense Business Solutions NV is in juni 2019 opgericht door              Brian A. van Leeuwaarde. 

Hij heeft Business Marketing gestudeerd en meer dan 24 jaar  Commerciële Management ervaring in toonaangevende bedrijven in Europa en in Suriname. 

Verder heeft hij jarenlang deel uitgemaakt van respectievelijk de directie en het senior management bij twee van de meest toonaangevende industriële bedrijven in Suriname. Behalve kennis van de Europese markt is hij dus ook goed thuis in de Surinaamse zakelijke omgeving en kent hij de typische uitdagingen van de lokale markten. Ook de praktische exportuitdagingen en mogelijkheden van Surinaamse ondernemingen zijn hem bekend. 

In diverse hoedanigheden werd hij regelmatig geconfronteerd met meerdere externe consultants. Het werd steeds duidelijker dat er bij Surinaamse bedrijven, naast het noodzakelijk theoritisch kader, vooral ook behoefte is aan bruikbaar en praktisch advies, aangepast aan de lokale situatie. Behoefte aan No Nonsense Business Solutions….

image6

Onze missie

  

No Nonsense Business Solutions levert praktische en bruikbare  commerciële oplossingen aan organisaties zodat die hun grenzen verleggen om groei en commercieel succes te behalen. Dit door de uitdagingen van de klant te registreren, te analyseren en resultaatgerichte oplossingen te bieden. Verder gebeurd dit met passie voor kwaliteit en m.b.v. relevante theorie en literatuur, zonder realiteit en praktijk uit het oog te verliezen. Alles met een passie alsof het ons eigen bedrijf betreft.